Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο 39χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας για κατάχρηση σε ασέλγεια της ανήλικης αθλήτριας του το 2011. Το δικαστήριο, τον απάλλαξε από την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατά πλειοψηφία, καθώς μειοψήφησαν ο πρόεδρος του δικαστηρίου, μια σύνεδρος και ένας ένορκος που ψήφισαν υπέρ της ενοχής του.
Στο άκουσμα της απόφασης, η μητέρα της 21χρονης σήμερα αθλήτριας που κατήγγειλε τον προπονητή ξέσπασε σε κλάματα. Το δικαστήριο δεν υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας που είχε προτείνει προς το δικαστήριο την ενοχή του κατηγορουμένου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, ζητώντας την απαλλαγή του για την αποπλάνηση λόγω απορρόφησης από το βαρύτερο αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια. Αυτή την ώρα γίνεται συζήτηση επί των ελαφρυντικών που ζητά ο κατηγορούμενος.
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.