Μενού
  • Α-
  • Α+

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ένας ηλικιωμένος στη Σκιάθο, όταν κατά περίεργο τρόπο βρέθηκε πολύ κοντά σε σημείο προσγείωσης αεροπλάνου με αποτέλεσμα η δύναμη από τις τουρμπίνες να τον πετάξει με αρκετά μέτρα μακριά και να τον σύρει στο έδαφος με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ και με τραύματα στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Διαβάστε ακόμη: Ανω Λιόσια: Επιδειξίας επιτέθηκε σε 4 ανήλικα κορίτσια μπροστά από σχολείο και έσπειρε τον τρόμο

Το ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (19/6) στις 12:40 στον εξωτερικό χώρο του Αεροδρομίου Σκιάθου και συγκεκριμένα στον χώρο όπου 100αδες θεατές καθημερινά καταγράφουν τις απογειώσεις και -κυρίως- τις προσγειώσεις αεροσκαφών, τα οποία περνούν «ξυστά» από τα κεφάλια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 79χρονος βρέθηκε πίσω από τις τουρμπίνες αεροσκάφους, ενώ άγνωστο παραμένει αν ήταν περαστικός ή θεατής. Η δύναμη των αερίων τον εκσφενδόνισε και τον πέταξε στο έδαφος με αποτέλεσμα τραυματιστεί και να χρειαστεί να υποβληθεί σε ακτινογραφίες και εξετάσεις, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι δεν χρειαζόταν νοσοκομειακή περίθαλψη και έχει διαφύγει τον κίνδυνο έστω και με έντονους πόνους.

Να σημειωθεί ότι, στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» το σκηνικό με τις χαμηλές πτήσεις αεροσκαφών είναι συνηθισμένο, καθώς πολλές φορές τα αεροπλάνα πετούν σε απόσταση λίγων μέτρων από το έδαφος, λόγω της ιδιομορφίας του σημείου.