Μενού
  • Α-
  • Α+

Η βουλγαρικής καταγωγής γυναίκα που μαχαίρωσε τον σύζυγό της, φέρεται να τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, ωστόσο, όπως λέει ο δικηγόρος του θύματος κι εκείνη είχε επιδείξει ανάλογες συμπεριφορές, κάτι που αποδεικνύει πως δυστυχώς οι εντάσεις ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο για το νεαρό ζευγάρι που διαμένει στη Βόλβη. Μιλώντας για το συμβάν της επίθεσης με το μαχαίρι, ο δικηγόρος Θοδωρής Καραγιάννης, αφενός αποκάλυψε ότι το συμβάν έλαβε χώρα μπροστά σε κόσμο, στο τέλος μιας εκδήλωσης, αφετέρου η γυναίκα φέρεται να ρωτούσε πόσο θα της στοιχίσει μια κηδεία για να γλιτώσει από το σύζυγό της.

Ο 33χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου και σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η 30χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η ίδια φέρεται να υποστήριξε ότι ο σύζυγός της έπεσε πάνω στο μαχαίρι που κρατούσε, ενώ ο σύζυγός της μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι ήθελε να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το νεαρό ζευγάρι είχε απασχολήσει τις Αρχές ξανά πριν από 3 περίπου τρεις μήνες, όταν η γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 33χρονου. Η δίκη εκκρεμεί καθώς είχε αναβληθεί δυο φορές.

Ρωτούσε πόσο πάει η κηδεία

«Το περιστατικό έγινε μπροστά σε κόσμο, στο τέλος μιας εκδήλωσης. Υπάρχουν τουλάχιστον 3 αυτόπτες μάρτυρες που λένε ότι η κατηγορούμενη πήρε το μαχαίρι και μαχαίρωσε τον πελάτη μου στο σημείο της καρδιάς. Εχουμε δύο μάρτυρες που θα πιστοποιήσουν κάποια πράγματα που είχε πει η 30χρονη λίγες ώρες νωρίτερα, που ρωτούσε πόσο θα της στοίχιζε μια κηδεία ώστε να γλιτώσει από το σύζυγό της. Χθες είχαμε θετικές εξελίξεις για την υγεία του εντολέα μου. Μέχρι χθες η κατάστασή του ήταν οριακή. Για ελάχιστα χιλιοστά δεν είχαμε το μοιραίο. Δεν υπήρχε κανένας καβγάς πριν το συμβάν. Ο εντολέας μου έλεγε ότι έκανε υπομονή για το παιδάκι δύο ετών που έχουν. Η οικογένεια έχει βρει ότι η κατηγορούμενη έχει ένα παρελθόν και στη χώρα καταγωγής της», ανέφερε ο δικηγόρος του 33χρονου.

«Έχουμε μαρτυρίες ότι τον μαχαίρωσε και παρενέβησαν οι υπόλοιποι να τη σταματήσουν, ενώ εκείνη συνέχισε να τον χτυπάει με τα χέρια», πρόσθεσε ο ίδιος.