Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/6) στην περιοχή των Νιφορέικων στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί καταδίωξαν αυτοκίνητο με ναρκωτικά που κατέληξε στη θάλασσα και βούτηξαν για να πιάσουν τον διακινητή.
Διαβάστε ακόμη: Κλέβουν μελίσσια από μελισσοκόμους σε όλη την Ελλάδα
Σύμφωνα με το tempo24.news, οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, αντί να σταματήσει σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει το μπλόκο. Άμεσα σήμανε συναγερμός με περιπολικά να καταδιώκουν το όχημα και τον οδηγό να πετά από το παράθυρο συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης.
Ο οδηγός του οχήματος συνέχιζε με ταχύτητα, μια τρελή διαδρομή, με το αυτοκίνητο να καταλήγει μέσα στη θάλασσα και τους αστυνομικούς να βουτάνε στο νερό για να τον συλλάβουν. Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας, ενώ επάνω του βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης περίπου 35 γραμμαρίων.
- Ξεπέρασε τα 2 ευρώ το λίτρο η βενζίνη και στην Αθήνα
- Πέθανε η «κυρά» Ρηνιώ στα 107: «Ήταν μια σπαθάτη γυναίκα» - Το συγκινητικό αντίο
- Χείμαρρος η Κανέλλη: «Έχετε ανεχθεί τέτοιες π@π@ρες πολιτικών, και ζητάτε τις πηγές του Κουτσούμπα;»
- Τι απαντά η Ντόρα Μπακογιάννη για την ομοιότητα της Μαρίκας Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.