Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελική Νικολούλη ρίχνει αυλαία αυτή την Παρασκευή, καθώς θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, στο οποίο κύριο θέμα θα είναι το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Οπως μάλιστα αναφέρεται στο τρέιλερ του επεισοδίου, η εκπομπή βάζει τον τραγικό επίλογο στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.
Μετά το πόρισμα – σοκ των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας και την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ η οποία κράτησε για πάνω από 8 ώρες, η εκπομπή του Mega θα αποκαλύψει άγνωστες συνομιλίες στο τελευταίο επεισόδιο αύριο, Παρασκευή (24/6), στις 23:20. Είναι χαρακτηριστικό πως στο τρέιλερ της εκπομπής ακούγεται η φωνή της Τζωρτζίνας να φωνάζει «κέρδισα, κέρδισα».
Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η Αγγελική Νικολούλη έχει επισημάνει πως υπάρχει το ενδεχόμενο για έκτακτη εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στην περίπτωση πολύ σημαντικών εξελίξεων στην υπόθεση.
- Πώς άνοιξε ξανά ο φάκελος του εμπρησμού της Marfin - Οι συλλήψεις και οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία
- «Πού πας; Διασκέδασε τον κόσμο»: Όταν χορεύτρια του Costa Concordia παραιτήθηκε την ώρα που το πλοίο βυθιζόταν
- Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,61μ και όλοι μιλούν για τη... γκριμάτσα του
- «Εγώ, ούτε γρατζουνιά και το παιδί μου σκοτώθηκε»: Συγκλονίζει ο πατέρας της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.