Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας στη Μύκονο για να εντοπιστούν τα κυκλώματα μπράβων. Μετά την έφοδο πάνοπλων αστυνομικών στα Ματογιάννα που ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής και κράτησε μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου με το «ξεσκόνισμα» 19 καταστημάτων από το λιμάνι του νησιού μέχρι μεγάλα κλαμπ και καταστήματα στη Χώρα της Μυκόνου, με τις επιχειρησιακής δράσης του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 15 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 11 άτομα, ένα εκ των οποίων προσήχθη.
Η επιχείρηση θα συνεχιστεί για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, των επαγγελματιών και των τουριστών της Μυκόνου.
- «Πάντα θα έχεις το επίθετο ενός άνδρα»: Η Αμαλία Κωστοπούλου απαντά στα σχόλια για την αλλαγή επιθέτου μετά τον γάμο
- Ραγδαία επιδείνωση του καιρού: Πότε ξεκινάνε τα μπουρίνια - Οι περιοχές στο «μάτι» της κακοκαιρίας
- Μάτι: Σε κλίμα οδύνης οι εκδηλώσεις μνήμης - Το φορτισμένο προσκλητήριο των νεκρών
- Μυστήριο με τον θάνατο της 42χρονης στη Σύρο: Στα χέρια της Αστυνομίας ζευγάρι που καβγάδισε μαζί της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.