Η συνδρομή ελικοπτέρου του πολεμικού ναυτικού χρειάστηκε ώστε να περισυλλεγεί το πλήρωμα του φορτηγού πλοίου "QUATERDESIES" σημαίας Παναμά, 90 ναυτικά μίλια δυτικά της Πύλου, όταν τα ξημερώματα παρουσίασε εισροή υδάτων από άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία.
Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Στη ΜΕΘ στο Ρίο 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί στη Ζαχάρω
Το πλοίο είναι φορτωμένο με τσιμέντο και είχε ξεκινήσει από την Τουρκία με προορισμό την Ιταλία. Στο σημείο του συμβάντος βρίσκονται τρία παραπλέοντα πλοία, ενώ στη θαλάσσια περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 5 μποφόρ.
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
- Χανιά: Το κίνητρο της δολοφονίας της 45χρονης που ερευνούν οι αρχές: Πώς φτάσαμε στην ομολογία του 43χρονου
- Φωτιά τώρα στο Πικέρμι: Οικόπεδο με παρατημένα ξύλα «λαμπάδιασε»
- «Είμαι μιλένιαλ και έγινα πατέρας πριν από έξι μήνες»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.