Στη μαρίνα Φλοίσβου εντοπίστηκε νεκρός ένας 36χρονος. Πιο συγκεκριμένα, ο 36χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το βράδυ της Παρασκευής και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μέλος πληρώματος σκάφους σημαίας Μάλτας, στην προβλήτα F της μαρίνας Φλοίσβου.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο του παρείχε τις πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου του 36χρονου.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.