Μια ακόμα νύχτα έντασης ζουν τα Εξάρχεια, την πολλοστή το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη φορά, επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσε ομάδα αγνώστων λίγο μετά τις 11 εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.
Οι άγνωστοι πέταξαν 5 μολότοφ εναντίον των αστυνομικών και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Από την επίθεση αυτή δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ούτε προκλήθηκαν ζημιές. Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.
Η ένταση στην περιοχή το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί επικίνδυνα με τις επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών να είναι διαδοχικές. Αστυνομικές πηγές τονίζουν πως όλο αυτό έχει να κάνει με την υπόθεση της απεργίας πείνας του αναρχικού Γιάννη Μιχαηλίδη και οι επιθέσεις αυτές γίνονται κατά κύριο λόγο σε ένδειξη συμπαράστασης στον κρατούμενο.
- Ανταλλαγή συντρόφων μέρα μεσημέρι: Το μεγαλύτερο θέρετρο γυμνιστών στον κόσμο έχει καταληφθεί από swingers
- Οι Metallica live στην Αθήνα – Η ιστορία της ανόδου στον θρόνο του metal μέσα από πέντε θρυλικά άλμπουμ
- Αγνώριστος ο Bad Bunny: Γιατί εμφανίστηκε 50 χρόνια μεγαλύτερος στο Met Gala 2026
- Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, η δήλωση «φωτιά» για τη σημαία και η άρνηση να κηδευτεί δημόσια δαπάνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.