Ενα πρωτοφανές ατύχημα σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής (22/7) ένα Ι.Χ. όχημα συγκρούστηκε με ένα... άλογο που έσερνε κάρο, που δεν είχε οδηγό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί το ζώο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-evros.gr, το ατύχημα σημειώθηκε στο τέρμα της οδού Αβαντος, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι ένας σκύλος δάγκωσε το άλογο, το οποίο βγήκε στον δρόμο χωρίς τον οδηγό του κάρου.
Εκείνη την ώρα περνούσε Ι.Χ. όχημα, το οποίο και χτύπησε το άλογο σχεδόν μετωπικά και το τραυμάτισε σοβαρά στο πόδι, ενώ το διερχόμενο αυτοκίνητο έχει σχεδόν καταστραφεί. Όσον αφορά το άλογο, το περιέθαλψε κτηνίατρος μετά το ατύχημα.
- Εξαγγελία Μητσοτάκη: «Μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 λεπτών στο diesel έως τέλος Αυγούστου»
- Το τηλεφώνημα πριν την παραίτηση Φάμελλου, η έξαλλη Δούρου και η κουμπούρα του Ερντογάν
- Βούλγαροι γίνονται viral επειδή ψήνουν παϊδάκια στην παραλία: «Ξεσάλωσε» το Χ
- 30 χρόνια λάθος ρεφρέν: Ο Γιάννης Κότσιρας σταματάει συναυλία για να μας μάθει ξανά το πιο διάσημο τραγούδι του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.