Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στη Δυτική Λέσβο, στη θέση Καστρί και κατακαίει δασική έκταση. Λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων, η φωτιά πήρε αμέσως διαστάσεις κι εκτείνεται σε μεγάλο μέτωπο. Από το 112 εκδόθηκε μήνυμα εκκένωσης από Βατερά προς Πολίχνιτο, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχώς ενισχύονται.
Ο πρόεδρος Βρίσας Βατερών, Αποστόλης Αποστολής μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως η φωτιά είναι αρκετά ψηλά από το χωριό, μεταξύ Βατερών και Σταυρού αλλά καίει πυκνόφυτη δασική περιοχή. Πριν από λίγη ώρα απογειώθηκαν από την Ελευσίνα και 2 Canadair και 3 Tractors από την Αγχίαλο, ενώ ήδη επιχειρούν, 9 οχήματα με 26 πυροσβέστες, 4 αεροσκάφη κι 1 ελικόπτερο, καθώς και οι υδροφόρες του δήμου.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.