Θρήνο στη Λαμία προκάλεσε ο θάνατος ενός νέου παιδιού μόλις 22 ετών που πέθανε ξαφνικά όταν έκανε μπάνιο στη θάλασσα, σε παραλία της Σίφνου. Ο νεαρός φοιτητής βρισκόταν στο νησί για διακοπές με φίλους του και άφησε την τελευταία του πνοή στην παραλία.
Διαβάστε ακόμη: Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Τη σκότωσε χτυπώντας την στο κεφάλι - Τι έδειξαν τα ιατροδικαστικά ευρήματα
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νέος βρισκόταν με την παρέα του σε παραλία της Σίφνου και ενώ μόλις είχε βγει από τη θάλασσα, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Ενδεχομένως ο θάνατός του να προήλθε από ανακοπή καρδιάς, όμως το φοιτητής από τη Λαμία δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.
Ο 22χρονος Θανάσης ήταν φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείου στο τμήμα αρχιτεκτόνων, ενώ είχε πάει με τους φίλους του για ολιγοήμερες διακοπές στη Σίφνο.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.