Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ της Δευτέρας (25/7)  κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Ρέθυμνο ο Σωκράτης Μάλαμας ζήτησε να κατέβει το πανό «Βιαστής είναι» που αναφερόταν στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας πως συμφωνεί με το σύνθημα, αλλά αποσπάται η προσοχή του.

Διαβάστε ακόμη: Κλέλια Ρένεση υπέρ Μάλαμα: «Εχει προηγηθεί της διαμαρτυρίας σου χρόνια πριν»

Η στάση του Σωκράτη Μάλαμα σχολιάστηκε έντονα στα social media, ενώ ο ίδιος - σε ανάρτησή του στο Facebook - έγραψε σχετικά με το όλο θέμα:  «Αυτά ειπώθηκαν χθες το βράδυ στη συναυλία στο Πέραμα Ρεθύμνου. Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι. Κοίταξε, μ’ αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. Κατεβάστε το και ανεβάστε το μετά πάλι, να μην το βλέπω. Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ. Το ξέρουμε, το γνωρίζουμε αυτό και συμφωνούμε απολύτως».

Ωστόσο, στη συναυλία του στο Ηράκλειο το βράδυ της Τετάρτης (27/7) με τη σύμφωνη γνώμη του Σωκράτη Μάλαμα, αναρτήθηκε πανό διαμαρτυρίας το οποίο έγραφε: «Οι δίκες τους ξεπλένουν, φονιάδες βιαστές. Λευτεριά στους αγωνιστές», ενώ ο τραγουδοποιός περίμενε την «ομάδα αλληλέγγυων» να διαβάσουν κείμενο για να ενημερώσουν για την απεργία πείνας του Γιάννη Μιχαηλίδη.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.