Για ακόμα μία ημέρα, ουρές ταξιδιωτών, σχηματίζονται έξω από τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να επισκεφθούν κάποιο από τα νησιά μας, για τις διακοπές του Αυγούστου. Σύμφωνα με το Open, οι ουρές το πρωί της Κυριακής ήταν ακόμα μεγαλύτερες από εκείνες που σχηματίστηκαν το Σάββατο! Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν σήμερα 61 πλοία για τα νησιά του Αιγαίου: 20 για Κυκλάδες, Βόρειο Αιγαίο και Κρήτη ενώ 41 πλοία θα αναχωρήσουν για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Πάντως, ερήμωσε η πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς οι αδειούχοι του Αυγούστου έφυγαν ήδη από το Σάββατο για τις διακοπές τους ενώ ακόμη κι εκείνοι που δεν έχουν ακόμη άδεια, πήγαν για το Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική. Και χθες το βράδυ, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που έκαναν τη βόλτα τους στην παραλιακή της πόλης κι αυτό αφού άρχισε να δύει ο ήλιος, καθώς ήταν ακόμη μία «καυτή» ημέρα.
- Ποιος είναι ο τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα
- Οι πρώτες προβλέψεις για τον καιρό του Πάσχα: Έρχονται χαμηλότερες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις
- Όταν η Λόλα Νταϊφά έλεγε ότι είδε τα κλεμμένα της κοσμήματα σε εκπομπή του Γιώργου Τσαγκαράκη
- Η Γέφυρα του Μάγκα στον Πειραιά που χώριζε δύο κόσμους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.