Μενού
  • Α-
  • Α+

Η νεκροψία στην 20χρονη κοπέλα που βρέθηκε το Σάββατο το πρωί κρεμασμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της, στην Αίγινα, θα δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί δεν προκύπτει καμιά ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα σκεπτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Αντίθετα, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, όλοι συμφωνούν ότι βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση, έψαχνε σπίτι να μετακομίσει και μιλούσε για τα όνειρα που έκανε προκειμένου να προχωρήσει στη  ζωή της.

Διαβάστε ακόμη: Αίγινα: Νεκρή 20χρονη - Βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το saronicmagazine, απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει αυτήν την τραγωδία αναμένεται να δώσει η νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.

Οι έρευνες συνεχίζονται με τις Αρχές να μην βγάζουν από το κάδρο το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Η 20χρονη Μαρία - που εργαζόταν σε καφετέρια - δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλλει τέλος στη ζωή της, ενώ τις ανησυχίες ενισχύει, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η 20χρονη να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.