Μπροστά σε μια έκπληξη βρέθηκε οδηγός αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη. Φίδι μεγέθους ενός μέτρου είχε εισχωρήσει μέσα στο ντεπόζιτο βενζίνης και ο ίδιος κάλεσε μέλη της Ομάδας Διάσωσης και Προστασίας των Ζώων προκειμένου να το βγάλουν. Τότε, οι ειδικοί ανέβασαν το αυτοκίνητο σε ράμπα, προκειμένου να απεγκλωβιστεί το φίδι χωρίς να τραυματιστεί.
Τελικά, η επιχείρηση στέφθηκε από επιτυχία και στη συνέχεια το ερπετό αφέθηκε στο φυσικό του περιβάλλον. Πρόκειται για έναν έφιο, ένα από τα μεγαλύτερα σε μήκος φίδια στην Ελλάδα και την Ευρώπη, τα οποία θεωρούνται ακίνδυνα. Το μοναδικό επικίνδυνο φίδι που βρίσκεται στην Ελλάδα είναι η οχιά.
Δείτε το βίντεο:
- «Στο τελευταίο κύμα σ' έχασα από δίπλα μου»: Το σπαρακτικό αντίο του Τραϊανού Δέλλα στη Γωγώ Μαστροκώστα
- Ο Χειλάκης και το «πολύ καλά φυλαγμένο μυστικό» του Τσίπρα: «Έχω υπογράψει τη διακήρυξη του ΕΛΑΣ»
- Η τελική απόφαση της Σίας Κοσιώνη για τον ΑΝΤ1 - Πότε αναλαμβάνει το δελτίο του ΣΚΑΪ η Λένα Φλυτζάνη
- Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν θυμάμαι πόσους γάμους έχω κάνει - Μπορεί τέσσερις, νομίζω είναι τρεις, δεν θυμάμαι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.