Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο σημείωμα που άφησε πίσω του ο επιχειρηματίας, που έβαλε τέλος στη ζωή του στην Σκιάθο, αναζητούν οι Αρχές τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Ο 55χρονος φέρεται να έχει καταγράψει εκεί τι είχε προηγηθεί πριν φτάσει στην αυτοχειρία και μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες πως αναφέρει ονόματα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του gegonota.news στο ιδιόχειρο σημείωμα κατονομάζει τον τοκογλύφο και τον καθιστά υπεύθυνο για την αυτοκτονία του μαζί με τις τράπεζες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Διαβάστε ακόμη: Σοκ στη Σκιάθο με την αυτοκτονία επιχειρηματία: «Λύγισε» από τα χρέη, «ζητώ συγγνώμη» έγραψε στο σημείωμά του

Παράλληλα, επιχειρηματίες που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον αυτόχειρα μιλώντας στην ιστοσελίδα αναφέρθηκαν στο πρόσωπο που κατονομάζει ο αυτόχειρας καθώς στη Σκιάθο όλα δείχνουν πως είναι «κοινό μυστικό» το περιεχόμενο του σημειώματος. Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα υπάρχουν πληροφορίες πως πρόκειται για έναν άντρα που εμπλέκεται σε «προστασίες» και που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αδικαιολόγητο πλουτισμό, εκμεταλλευόμενος πρόσωπα που βρίσκονται σε ανάγκη ο οποίος ωστόσο «δεν έχει απασχολήσει» τις αρχές.

Στις Αρχές κατέθεσαν και στενοί συγγενείς του 55χρονου επιχειρηματία που φέρονται να υποστήριξαν πως δεν γνώριζαν την έκταση του οικονομικού προβλήματος, που αντιμετώπιζε. Τα οικονομικά προβλήματα ήταν γνωστά αλλά οι συγγενείς του δεν τα θεωρούσαν ικανά να τον οδηγήσουν στην αυτοκτονία και να αφήσει ορφανά τα  παιδιά του. Επίσης δήλωσαν άγνοια για την εμπλοκή του με τοκογλύφο.

Ο 55χρονος κρεμάστηκε σε δέντρο έξω από βίλα στην περιοχή της Αγίας Ελένης στη Σκιάθο, όπου τον εντόπισε Βρετανός τουρίστας και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Ο 55χρονος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Reader, δεχόταν πιέσεις για οικονομικά ζητήματα εδώ και καιρό αλλά σπάνια μιλούσε στους οικείους του γι' αυτό. Ο ίδιος, γέννημα θρέμμα από τη Σκιάθο, διατηρούσε για πολλά χρόνια μίνι μάρκετ στο νησί, ώσπου κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να επεκταθεί στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Πήρε δάνεια, χρεώθηκε και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, με τα χρέη να τον πνίγουν.