Θρήνος επικρατεί στο Γαλαξίδι μετά τον χαμό των δύο νέων παιδιών, μόλις 21 και 24 ετών, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. Το φοβερό τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 06:15 το πρωί του Σαββάτου στην είσοδο για το Γαλαξίδι, με τα δύο παιδιά να επιστρέφουν από νυχτερινή διασκέδαση.
Η οικογένεια της 21χρονης είναι συγκλονισμένη και περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής. Ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας λέει: «Δεν θα κατέβω κάτω στο Γαλαξίδι. Θα περιμένουμε». Η φοιτήτρια ήταν η μεγαλύτερη από τα τρία παιδιά της οικογένειας που μένει σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Όλα δείχνουν πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο για να μην πατήσει ένα νεκρό σκυλάκι που υπήρχε στο δρόμο. Όπως συμπεραίνουν, έστριψε απότομα το τιμόνι αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατήσει το αυτοκίνητο στο δρόμο. Αστυνομικοί ανέφεραν πως πιθανότατα ο οδηγός το είδε τελευταία στιγμή και αντέδρασε ενστικτωδώς. Ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι φοιτούσε σε πανεπιστημιακό ίδρυμα της περιοχής ενώ ο 24χρονος ήταν από το Γαλαξίδι.
Τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση και μάλιστα είχαν πλησιάσει στο σπίτι του 24χρονου, που απείχε μόλις 70 μέτρα από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος.
- Al Arabiya: Τα 10 βασικά σημεία στο προσχέδιο συμφωνίας ΗΠΑ και Ιράν - Κατάπαυση πυρός και ελεύθερη ναυσιπλοΐα
- Η πρώτη αντίδραση Γιωτόπουλου μετά την αποφυλάκιση: «Αναμένω ακόμα απάντηση στο καίριο ερώτημα»
- Ελεονώρα Μελέτη: «Για πολλούς πολιτικούς είμαι η πρωινατζού»
- Ιωάννα Τούνη: Δέχτηκε παρατήρηση στο Φεστιβάλ Καννών για το φόρεμά της - «Δεν μπορεί να περάσει ο κόσμος»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.