Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον απόλυτο τρόμο φαίνεται πως έζησε μια οικογένεια Γερμανών, όταν τους καταδίωξαν δύο κάτοικοι του Ρεθύμνου στον Μυλοπόταμο. Το περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνέβη το πρωί της Παρασκευής. Η οικογένεια επέβαινε σε ενοικιαζόμενο όχημα και κινούνταν στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Στο δρόμο προσπέρασαν νόμιμα ένα αγροτικό όχημα, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια από την περιοχή και, συγκεκριμένα, ο πατέρας με τους δυο του γιους και την κόρη του.

Τότε, το όχημα με τους Κρητικούς ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε στο αμάξι εσκεμμένα. Ακολούθησε καταδίωξη που κράτησε αρκετή ώρα. Τελικά, όταν τα αυτοκίνητα σταμάτησαν, ο οδηγός του αγροτικού επιτέθηκε στον γιο του οδηγού που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και τον χτύπησε. Ο δεύτερος γιος της οικογένειας προσπάθησε να προστατέψει τον αδερφό του. Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο, όταν ο συνοδηγός του αγροτικού κινήθηκε με ένα μαχαίρι προς το μέρος της οικογένειας των τουριστών, που έντρομοι μπήκαν στο αυτοκίνητο και προσπάθησαν να απομακρυνθούν. Η οικογένεια των ντόπιων ωστόσο συνέχισε να τους καταδιώκει.

Τελικά, κάτοικοι του Περάματος, «φυγάδευσαν» την οικογένεια των Γερμανών, οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση. Οι δύο δράστες έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, ωστόσο δεν έχουν συλληφθεί, με το αυτόφωρο της διαδικασίας να ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.