Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια απίστευτη ιστορία γραφειοκρατίας λαμβάνει χώρα στη Λαμία εδώ και περίπου 10 μέρες, καθώς μια μητέρα που έφερε στον κόσμο ένα μωράκι πριν από λίγο καιρό, δεν έχει καταφέρει να το κρατήσει στην αγκαλιά της. Ο πατέρας του μωρού, περιγράφει τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένειά του από τις 18 Αυγούστου κι ακόμα δεν έχει βγάλει άκρη, ενώ το παιδί παραμένει σε νοσοκομείο.

«Στις 18 του μηνός ένα αγοράκι. Την επομένη το πρωί διαγνώστηκε με κορονοϊό και μπήκε στη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Λαμίας. Για προληπτικούς λόγους διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Οπως καταγγέλλει ο κ. Ηλιόπουλος, πατέρας του παιδιού «στη Λάρισα δεν μας άφηναν καν να το δούμε το παιδί. Η γυναίκα μου πήγε στο νοσοκομείο και δεν την άφηναν να δει το μωρό.

Μίλησα με την διευθύντρια στο τμήμα νεογνών δεν έβγαλα άκρη. Μάς ζήτησαν τα χαρτιά της συντρόφου μου. Εχουμε καταθέσει τα χαρτιά στην πρεσβεία εδώ και 4 μήνες, ο φάκελος είναι συμπληρωμένος και κωλυόμαστε λόγω γραφειοκρατίας» είπε στο Open TV ο πατέρας του παιδιού, αναφέροντας πως δεν επέτρεπαν στην σύντροφό του να δει το παιδί, επειδή ήταν αλλοδαπή και δεν είχε επίσημα έγγραφα. Σε επικοινωνία που είχε το κανάλι με το νοσοκομείο, τους διεμήνυσαν πως την υπόθεση θα την αναλάβει ο εισαγγελέας.