Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε συσκευαστήριο ψαριών στην Πρέβεζα. Τρία άτομα έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων οι δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ η έκρηξη σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, προκλήθηκε από μπουκάλα προπανίου. Συγκεκριμένα, η έκρηξη σημειώθηκε στις 15:30 το μεσημέρι σε εκτροφείο ψαριών στην περιοχή του Καναλακίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πολύ σοβαρά τραυματισμένοι, διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός εργαζόμενος, που εκτελούσαν εργασίες συντήρησης στη μονάδα, ενώ ένας ακόμα εργαζόμενος, τραυματισμένος σοβαρά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.