Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ με τον θάνατο της 75χρονης σοπράνο της Λυρικής Σκηνής. Σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν καθημερινά γύρω από το σκοτεινό περιβάλλον της άτυχης ηλικιωμένης, οι άνθρωποι που είχαν αναλάβει τη φροντίδα της αποδεικνύονται όλο και πιο ύποπτοι ενώ υπάρχουν ενδείξεις και για την ύπαρξη κυκλώματος.
Διαβάστε ακόμη: Ασπρόπυργος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία σε επιχειρηματία – Τον έδεσαν και του έκλεψαν 100.000 ευρώ
Σύμφωνα με το MEGA η διαδικασία για την επιστροφή των ακινήτων στην πλευρά της σοπράνο βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ενδείξεις για δράση κυκλώματος, ενώ τονίζεται πως θα έπρεπε να υπάρξει μεγαλύτερη προσοχή στο αίτημα της μεταβίβασης των ακινήτων σε Αθήνα και Λουτράκι από την σοπράνο στον άνδρα από το Πακιστάν, καθώς υπήρχαν στοιχεία που θα προκαλούσαν υποψίες και προβληματισμούς.
Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο άνδρας που υποτίθεται ότι φρόντιζε την 77χρονη αγόρασε ακίνητο στην πατρίδα του, χρησιμοποιώντας τα 50.000 ευρώ που υφάρπαξε από τη σοπράνο. Η δικηγόρος της σοπράνο υπογράμμισε πως η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται τα πορίσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.
- Ο αντικαταστάτης του Νίκου Στραβελάκη στο 10 Παντού: Τι συνέβη στον γνωστό δημοσιογράφο
- «Δεν φεύγουμε με θυμό…»: Αποχαιρετά τα Φουρνά Ευρυτανίας η πολύτεκνη οικογένεια μετά από δύο χρόνια
- Αθώος ο σύζυγος της παρουσιάστριας που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία - «Πάνω από όλα είμαστε γονείς»
- Μαρία Σολωμού: Έδειξε το «Σ' αγαπώ» που της είχε γράψει ο Μάριος Αθανασίου σε χαρτοπετσέτα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.