Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έπεσε για δεύτερη φορά θύμα διάρρηξης, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, καθώς στις 12 Σεπτεμβρίου ληστές μπήκαν στο κατάστημά της στο Περιστέρι και έκλεψαν τα προϊόντα της. Υπενθυμίζεται ότι τέλη Αυγούστου ληστές διέρρηξαν το κατάστημα στο Περιστέρι και διέφυγαν αφού έκλεψαν τουλάχιστον 500 κρέμες, τις οποίες μετά πούλησαν παράνομα. Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου οι ληστές μπήκαν στο ίδιο κατάστημα, αλλά αυτή τη φορά η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη τους, καθώς οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος. 

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Κατσαφάδου για τη διάρρηξη στο κατάστημά της: «Είναι σαν να μου κλέβουν την ψυχή» 

Σύμφωνα με τον ALPHA, οι αστυνομικοί πιστεύουν πως τις δύο διαρρήξεις έκαναν δύο άνθρωποι που είναι στο περιβάλλον των καταστημάτων της Δήμητρας Κατσαφάδου αφού γνώριζαν συγκεκριμένους χώρους, συγκεκριμένο ψυγείο και συγκεκριμένες κρέμες. Οι ληστές μπήκαν με οργανωμένο σχέδιο, έσπασαν την τζαμαρία και πήγαν σε ένα στοχευμένο σημείο. Ταυτόχρονα και στις δύο διαρρήξεις υπήρχαν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Εκλεψαν περίπου 1000 κρέμες 

«Δεύτερη φορά διάρρηξη στο ίδιο μαγαζί μέσα σε ούτε 15 ημέρες. Είναι λυπηρό γιατί η λεία των κλεφτών, ήταν οι κρέμες που φτιάχνονται από μένα με αγάπη. Είναι σαν να μου κλέβουν τη ψυχή. Η αστυνομία είναι πολύ κοντά στο να συλλάβει τους διαρρήκτες, γιατί έχουμε το πρόσωπο του ενός από τις κάμερες ασφαλείας. Την πρώτη φορά μου έκλεψαν πάνω από 500 κρέμες. Και τώρα στα ίδια επίπεδα», δήλωσε νωρίτερα η Δήμητρα Κατσαφάδου για τη ληστεία. «Αυτό που με θλίβει είναι ότι δεν πήραν χρήματα γιατί είναι χαρτί, αλλά πάνε να μας ρίξουν ψυχολογικά. Μπορεί να είναι κάποιος ανταγωνιστής. Κάνουν παραεμπόριο με τις κλεμμένες κρέμες. Εφιστώ την προσοχή στον κόσμο ώστε να παίρνουν το αληθινό προϊόν» τόνισε κλείνοντας τις δηλώσεις της.