Θύμα διάρρηξης έπεσε η Δήμητρα Κατσαφάδου αφού άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματός της στο Περιστέρι και έκλεψαν πάρα πολλά από τα προϊόντα της με την ίδια να ενημερώνει για το δυσάρεστο συμβάν μέσα από stories στο προφίλ της στο Instagram σήμερα Τετάρτη (31/8).
Διαβάστε ακόμη: Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Είμαι σπάταλη, δεν μπορώ να κρατήσω χρήματα» - Ποιοι θα μοιραστούν την περιουσία της
«Μου σπάσατε το μαγαζί στο Περιστέρι για να πάρετε τις κρέμες; Θα σας τις έδινα δωρεάν», έγραψε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία, όμως, έδειξε να μη χάνει το χιούμορ της αφού σε ένα εκ των stories της που έδειχνε τους δράστες εν δράσει από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του καταστήματος έγραψε: «Πρώτη φορά βλέπω διάρρηξη ψυγείου, αλήθεια».



«Οι κρέμες μας είναι κοσμήματα τελικά. Μα να μπείτε για τα La Vie en Rose;», αναρωτήθηκε η ίδια σε άλλο insta story που πάλι έδειχνε στιγμές από τη ληστεία στο κατάστημά της.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κοξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.