Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν έξω από σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια, καθώς εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο ATM που βρισκόταν στο χώρο. Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές μέσα και έξω από το σούπερ μάρκετ, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και πριν από 10 ημέρες. Η έκρηξη φέρεται να ήταν ιδιαίτερα ισχυρή καθώς το κάλυμμα του ΑΤΜ εκτινάχθηκε περίπου 25 μέτρα μακριά από το κατάστημα και παράλληλα σε όλο τον δρόμο μπροστά έχουν σκορπιστεί κομμάτια από γυαλιά και ξύλα.
Διαβάστε ακόμη: Πριν από 23 χρόνια, η τραγωδία με το πρωθυπουργικό Falcon που στέρησε τη ζωή του Γιάννου Κρανιδιώτη και ακόμα έξι ατόμων
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους.
- Ο πρώτος Έλληνας που πάτησε στην Αμερική γεννήθηκε στο Αιγαίο και δολοφονήθηκε από ιθαγενείς
- Καιρός: «Καμπανάκι» για μποφόρ και ανησυχία για το μέτωπο στο Ωραιόκαστρο – Πού θα βρέξει σήμερα
- Τούνη: Απαντά για το βίντεο στο Μπαλί - «Μετά θάνατoν βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου»
- Ωραιόκαστρο: Υποχωρούν οι φλόγες αλλά «απειλεί» το τοξικό νέφος – Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.