Οι έρευνες για το δυστύχημα στα Σπάτα, που συγκλόνισε όλη τη χώρα, συνεχίζονται. Σημειώνεται ότι θύμα του φρικτού δυστυχήματος ήταν ο 22χρονος Τζακ Φέντον, τον οποίο διαμέλισε ο έλικας του ελικοπτέρου. Οι έρευνες επικεντρώνονται στις καταθέσεις των 9 αυτοπτών μαρτύρων, καθώς και στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της σορού του 22χρονου Βρετανού, τα οποία αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.
Όπως έχει γίνει γνωστό, οι αυτόπτες μάρτυρες παραμένουν άφαντοι, παρά τις εκκλήσεις για να δώσουν καταθέσεις, έχουν ωστόσο δοθεί στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 22χρονου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι εξετάσεις δείχνουν ότι ο νεαρός δεν είχε καταναλώσει την παραμικρή ποσότητα αλκοόλ ή άλλων ουσιών, γεγονός που οδηγεί σε άλλο μονοπάτι τις έρευνες που μέρος τους έλεγαν ότι ο θάνατος του νεαρού μπορεί να προερχόταν από ζάλη λόγω κατανάλωσης ουσιών.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.