Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να «χτυπήσει» από σήμερα το μεσημέρι την Κρήτη με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να εκδίδει έκτακτο δελτίο καιρού. Κύριο χαρακτηριστικό θα είναι οι ισχυροί άνεμοι, ενώ αναμένονται καταιγίδες αλλά και χαλαζοπτώσεις. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να έχουν διάρκεια μέχρι και το βράδυ και στη συνέχεια σταδιακά θα υποχωρήσουν.
Διαβάστε ακόμη: Καιρός: Φθινόπωρο σήμερα, άνοιξη από αύριο – Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν φαινόμενα
«Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους προβλέπονται στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 23-9-2022 από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ» σημειώνεται στο δελτίο της ΕΜΥ.
- Έκρηξη στα Εξαμίλια: Τρεις συλλήψεις για την τραγωδία στο εργοστάσιο
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.