Μενού
  • Α-
  • Α+

«Στηρίζω τον σύζυγό μου. Δεν βίασε την κόρη μου». Με αυτά τα λόγια η μητέρα της 13χρονης στην Κρήτη υποστηρίζει πως η κόρη της ζηλεύει τον πατριό της που συνελήφθη μετά την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης. «Η κόρη μου δημιουργούσε πάντα ζήλιες, είχαμε θέματα με τον χαρακτήρα της, ήταν πάντα ατίθαση, ζωηρή, ήθελε να είναι το επίκεντρο. Γιατί έπειτα από πολλά χρόνια έφτιαξα ξανά τη ζωή μου» συνεχίζει, αναφέροντας πως δεν έχει μιλήσει με την κόρη της. 

Διαβάστε ακόμη: Υπόθεση Siemens: Προκαταρκτική έρευνα για πράξεις ή παραλείψεις που επέφεραν την παραγραφή των αδικημάτων

Σύμφωνα με την καταγγελία, η κακοποίηση του κοριτσιού φέρεται να ξεκίνησε όταν εκείνο ήταν 11 ετών. Όπως αναφέρει το cretalive.gr, για τουλάχιστον δύο χρόνια το κορίτσι από χωριό του δήμου Ηρακλείου, κακοποιείτο από τον πατριό της. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το κορίτσι μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική ενώ ο 46χρονος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Επίσης, το κορίτσι κατήγγειλε ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για δύο χρόνια με τη χρήση βίας και απειλών, το διάστημα που απουσίαζε η μητέρα της από το σπίτι.

«Μου φαίνεται πολύ παράξενο γιατί ήμουν μονίμως στο σπίτι, επειδή δεν εργάζομαι. Είμαι συνέχεια με τα παιδιά, ο σύζυγός μου φεύγει στις 7 το πρωί για δουλειά, γυρνάει αργά το βράδυ. Η κόρη μου δημιουργούσε πάντα ζήλιες, είχαμε θέματα με τον χαρακτήρα της, ήταν πάντα ατίθαση, ζωηρή, ήθελε να είναι το επίκεντρο. Γιατί έπειτα από πολλά χρόνια έφτιαξα ξανά τη ζωή μου», συνεχίζει η μητέρα. «Δεν ήταν μόνη της, ήταν η πεθερά μου εδώ. Το σπίτι ποτέ δεν έμενε άδειο. Η συμπεριφορά του ήταν πάντα φυσιολογική, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Είμαι πεπεισμένη ότι δεν ισχύει η καταγγελία». 

Η αδερφή του 46χρονου κατηγορουμένου μίλησε, επίσης, στο T-live. «Έχει γίνει μία καταγγελία εις βάρος του αλλά δεν ξέρω, δεν μπορώ να το δεχτώ. Είμαι η αδελφή του. Μένω κοντά του. Συνέχεια συναναστρεφόμαστε, πάω σπίτι του. Δεν είχα αντιληφθεί κάτι, ούτε ότι συνέβαινε κάτι. Δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Πρώτα πρώτα και τα παιδιά μου ανατράφηκαν εκεί. Και αυτός μέσα. Αυτό το παιδί, που ήρθε τέλος πάντων, αντιληφθήκαμε, γι’ αυτό την είχαμε κι από κοντά, ότι παραμυθιαζόταν».