Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον ληστή της ήρθε μία ηλικιωμένη γυναίκα σε χωριό του Πύργο. Συγκεκριμένα, στο χωριό Πράσινο, η άτυχη γυναίκα βίωσε μια εφιαλτική εμπειρία που την έστειλε στο νοσοκομείο, μετά από άγρια χτυπήματα που δέχτηκε από τον δράστη. Παρά την προχωρημένη ηλικία της όμως, η γυναίκα βρήκε το κουράγιο και πάλεψε μαζί του, αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή. Η ίδια μίλησε στο Star μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, μετά τα χτυπήματα που της προκάλεσε ο κακοποιός σε όλο της το σώμα. «Μου έσπασε το κεφάλι από πάνω, πρώτα με μια μαχαιριά και στη συνέχεια και με ένα σίδερο που κρατούσε. Το κεφάλι μου είναι ραμμένο παντού», λέει η ηλικιωμένη περιγράφοντας τα όσα φρικτά έζησε.

Διαβάστε: Αιγάλεω: Ενιωσα απειλή και τον χτύπησα, ισχυρίζεται ο 16χρονος μαθητής

«Εδωσε μία στην πόρτα και μπήκε από την κουζίνα, δεν πρόλαβα εγώ, τα έχασα, ήρθε κατά πάνω μου με τέτοια δύναμη και ήταν κουκουλωμένος. Αρχισε να με σπρώχνει και να με χτυπάει, λέγοντας ''‘τα λεφτά γρήγορα, τα χρυσαφικά σου γρήγορα''», λέει η άτυχη γυναίκα από το κρεβάτι του πόνου στο νοσοκομείο. Ο θρασύτατος ληστής, όταν η ηλικιωμένη γυναίκα δεν υπάκουσε στις εντολές του, άρχισε να τη χτυπά με το σίδερο στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα. «Αφού είδε ότι δεν κάνει τίποτα, κράταγε και ένα σίδερο, περίπου 40 πόντους και άρχισε να με κτυπάει στο κεφάλι πίσω, με έχουνε ράψει μέχρι το σβέρκο, το αίμα άρχισε να πετάγεται ποτάμι».

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στο απόμερο σπίτι της στο χωριό του Πύργου. Η γυναίκα για καλή της τύχη, δεν έχασε την ψυχραιμία της και έβαλε τις φωνές: «Φώναζα δυνατά με όλη μου τη δύναμη, βοήθεια, βοήθεια και αυτός κάποια στιγμή φάνηκε ότι φοβήθηκε, άκουσε και ένα αυτοκίνητο από έξω κι έφυγε. Τώρα πώς έφυγε, δεν ξέρω. Νόμιζα ότι με σκότωσε» λέει η γυναίκα. Η κυρία Αγγελική παρά την ηλικία της, βρήκε το κουράγιο να αντισταθεί και να παλέψει μαζί του: «Το πώς ζω, δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Δεν το περίμενα ότι ζει άνθρωπος με τόσο ξύλο, με τόσα χτυπήματα. Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου από την περιγραφή που έδωσε η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφεραν να εντοπίσουν τον επίδοξο ληστή και να τον συλλάβουν.