Αλλο ένα απαράδεκτο περιστατικό βίας σε εφορία σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη (18/10) αυτή τη φορά στη ΔΟΥ Παλλήνης με φορολογούμενο να βγαίνει εκτός ελέγχου και να σπάει το τζάμι του γκισέ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα της υπαλλήλου. Μάλιστα, στη συνέχεια, και όντας σε κατάσταση αμόκ μπήκε μέσα στο τμήμα που εργάζονταν οι υπάλληλοι και τα έκανε... γυαλιά καρφιά! Όπως καταγγέλλουν χαρακτηριστικά οι υπάλληλοι της ΔΟΥ στην Παλλήνη με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα, η συνάδελφός τους που εξυπηρετούσε τον εξαγριωμένο πολίτη κινδύνευσε καθώς ο πολίτης εισήλθε στο δικαστικό τμήμα και έσπασε το γραφείο της συναλλαγής. Τελικά ακινητοποιήθηκε από συνάδελφο της υπαλλήλου.
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι είναι απροστάτευτοι καθώς δεν υπάρχουν ουσιαστικά μέτρα προστασίας των εργαζομένων από ακραίες συμπεριφορές πολιτών. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης και, όπως περιγράφουν σε αναρτήσεις τους εργαζόμενοι στα γραφεία της εφορίας, «δεχτήκαμε επίθεση από φορολογούμενο, ο οποίος απελπισμένος έσπασε το τζάμι του γκισέ που τον εξυπηρετούσαμε και, όντας εκτός ελέγχου, μπήκε στο τμήμα μας, έσπασε το γραφείο της συναλλαγής θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της υπαλλήλου που προσπαθούσε να του εξηγήσει. Όρμησε στα γραφεία, και ευτυχώς ακινητοποιήθηκε από συνάδελφο. Το συμβάν έλαβε χώρα στη ΔΟΥ Παλλήνης Αττικής τμήμα δικαστικό».
Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι «πληθαίνουν οι οφειλέτες που έρχονται με επιθετικές διαθέσεις και σήμερα ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα!!!!. Είμαστε έρμαια των διαθέσεων των πολιτών, χωρίς αστυνόμευση, χωρίς φύλαξη…».
- «Ο Τσακ Νόρις δεν διαβάζει βιογραφίες, τις γράφει»: Η ζωή του ανθρώπου πίσω από τα memes του διαδικτύου
- «Τι κάνετε ρε παιδιά»: Τρένα παραβίασαν το κόκκινο οκτώ φορές μέσα σε λίγους μήνες
- Ίκερ Κασίγιας: Το «στενό μαρκάρισμα» σε 20χρονη καλλονή που προκάλεσε σάλο στην Ισπανία
- Γκαλερί Τσαγκαράκης για τους πίνακες: «Είναι προσωπική του περιουσία και συλλογή» - Τι λέει για το Ευαγγέλιο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.