Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρότι αρχικά Μέσα από την περιοχή έκαναν λόγο για σύλληψη του οδηγού του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε τη 15χρονη και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα της και την 11χρονη αδερφή της στην Ημαθία, εντούτοις ο συγκεκριμένος συνεχίζει να αναζητείται από τις Αρχές, που ωστόσο τον έχουν ταυτοποιήσει. Σημειώνεται πως ο οδηγός που είναι γνωστός στην περιοχή, αμέσως μετά το δυστύχημα είχε εγκαταλείψει τα θύματα αφήνοντας το όχημα σε παρακείμενο χώρο. 

Διαβάστε ακόμη: Ημαθία: Γνωστός στο χωριό ο οδηγός που παρέσυρε την 15χρονη

Η 37χρονη μητέρα συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σ στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Βέροιας, ενώ η η κατάσταση της υγείας της 11χρονης χαρακτηρίζεται σταθερή. Το κορίτσι νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης υπό την επίβλεψη παιδοχειρουργών και ορθοπεδικών, με κατάγματα στα κάτω άκρα του, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ημαθία: Μόνος κήδευσε τη 15χρονη ο πατέρας

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος κήδευσε τη 15χρονη μόνος του το Σάββατο, καθώς η άλλη του κόρη και η σύζυγός του είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Περίλυπος στην κηδεία και ο θείος των παιδιών, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον πόνο του. Ο ίδιος φέρεται να αποκάλυψε στο στενό οικογενειακό περιβάλλον την πληροφορία πως ο οδηγός του ΙΧ έτρεχε με 180 χλμ την ώρα και οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ! «Έτρεχε πολύ ο οδηγός. Πήγαινε με 180 χιλιόμετρα μέσα στο χωριό και δεν πρόλαβε ούτε να τους δει. Τα κορίτσια και η μάνα ήταν σε δρόμο κυκλοφορίας μέσα στο χωριό, αλλά αυτός ήταν μάλλον πιωμένος», φέρεται να έλεγε σε άλλους συγγενής ο θείος των παιδιών και ενώ ήταν συντετριμμένος στην κηδεία. «Εχει ένα γρήγορο, ακριβό αμάξι και συνήθιζε να τρέχει μέσα στο χωριό. Ολοι ξέρουν ότι έβαζε κόντρες και τρέχει», έλεγε με την Τροχαία να επεξεργάζεται ήδη τα συγκεκριμένα στοιχεία.