Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στα ανοιχτά της Ζακύνθου. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, η δόνηση έγινε στις 10:49 της Κυριακής (30/10) έχοντας επίκεντρο σε θαλάσσιο χώρο, 69 χιλιόμετρα δυτικά - νοτιοδυτικά του Αγίου Λέοντα. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 13,8 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού.
Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματιστεί, ενώ οι σεισμολόγοι μελετούν τα δεδομένα, για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τον κύριο σεισμό.
- Πειραιάς: Τρέχουν να σωθούν από την επίθεση με τρίαινα - Βίντεο ντοκουμέντο
- Δέος στην Ακρόπολη: Το δυτικό αέτωμα του Παρθενώνα ολοκληρώθηκε μετά από 220 χρόνια
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Ακυρώθηκε η τελετή της συμφωνίας ΗΠΑ με Ιράν
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.