Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η υπόθεση του καταγγελλόμενου κατ' εξακολούθηση βιασμού του αγοριού από την ηλικία των 7 ετών στα Πετράλωνα, από τον πατέρα του. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τα παιδιά φέρονται να βίωναν τον εφιάλτη στα χέρια του κακοποιητικού πατέρα τους τη στιγμή που η μητέρα, όχι μόνο ήταν παρούσα στους βιασμούς και τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, αλλά έκανε και... πλάτες.

Διαβάστε ακόμη: Καλλιθέα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρώην πυγμάχος για τον θάνατο του ψαρά

Ο πατέρας που καταγγέλλεται αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως η σχέση του με τα παιδιά ήταν «τέλεια». «Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Το διάστημα που ήμουν παντρεμένος οι σχέσεις με τη σύζυγό μου ήταν αρκετά καλές. Η σχέση μου με τα παιδιά μου ήταν τέλεια. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δούλευα πολλές ώρες και δεν μπορούσα να τα χαρώ. Οταν έφυγα από το σπίτι, πήγαινα κάθε Κυριακή τα παιδιά στην ταβέρνα. Τα εισοδήματά μου είναι αρκετά ικανοποιητικά, έδινα χρήματα στη σύζυγό μου» είπε. 

«Για όλα όσα με κατηγορούν τα παιδιά, ευθύνεται ο συγγραφέας. Δεν κυκλοφορούσα ποτέ γυμνός στο σπίτι. Οταν πήγα στο σπίτι του συγγραφέα, δεν κατέβηκε κάτω και μου είπε "ό,τι θέλετε με τον δικηγόρο μου". Πιστεύω ότι το διάστημα που έφυγα από το σπίτι, ο συγγραφέας βρήκε το περιθώριο να εισχωρήσει στην οικογένεια για να καλύψει το κενό. Το σπρέι ξυλοκαίνης το χρησιμοποιούσα για τα δόντια μου. Μεγάλωσα σ' ένα φτωχό περιβάλλον με αρχές όμως από την οικογένειά μου και όλα αυτά μου είναι άγνωστα», ανέφερε.