Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια απίστευτη ιστορία πόνου και εξαπάτησης έρχεται στο φως μέσα από ρεπορτάζ του STAR, όπου μία γυναίκα υπέφερε στα χέρια ενός απατεώνα γιατρού, ο οποίος για να της αποσπάσει χρήματα την υπέβαλε σε δύο πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις στα πόδια με τον ίδιο, όχι μόνο να μην είναι χειρουργός, αλλά να έχει την ειδικότητα του ΩΡΛ. Το θύμα της υπόθεσης μίλησε στην κάμερα του καναλιού και έκανε σοβαρές αποκαλύψεις για τον γιατρό της Θεσσαλονίκης με την υπόθεση να βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Βροχή συλλήψεων για την υπόθεση της ανήλικης

Ο γιατρός το βράδυ της Δευτέρας κατήγγειλε ξυλοδαρμό έξω από το σπίτι του, εισήχθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και παραμένει εκεί νοσηλευόμενος, με το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση να αναβάλλεται, ενώ ο ίδιος «φωτογράφησε» το θύμα του ως...υπαίτια του ξυλοδαρμού του! Η 40χρονη σήμερα γυναίκα που έχει κερδίσει 15.000 ευρώ ως αποζημίωση για τις άσκοπες και αποτυχημένες επέμβαση που την υπέβαλε ο γιατρός, μίλησε με δάκρυα στα μάτια για τις στιγμές φρίκης που βίωσε:

«Μου συστήθηκε ως πλαστικός χειρουργός και με κορόϊδεψε ότι όχι μόνο θα με σώσει για το πρόβλημα που είχα στα πόδια, αλλά ότι θα παρουσίαζε την περίπτωσή μου και σε ένα ιατρικό συνέδριο. Τελικά μου έκανε δύο επεμβάσεις γιατί η πρώτη μου είπε ότι δεν πέτυχε και μου έβγαζε δέρμα ακόμη και από σημείο που δεν είχα πρόβλημα ανοίγοντάς μου νέες πληγές. Οταν είδε ότι οι πληγές μου δεν έκλειναν και ακόμη και μετά από μέρες νοσηλείας είχα αιμορραγία, εκείνος άνοιγε τις γάζες και μου έκλεινε το δέρμα με συρραπτικό» περιγράφει το θύμα για τον σωματικό πόνο, αλλά και την ψυχική οδύνη που βίωσε πριν λίγα χρόνια στα χέρια γιατρού.

H γυναίκα που είχε διαγνωστεί με λιπιδαιμία των κάτω άκρων, δεν ήταν δυνατό να χειρουργηθεί από έναν ΩΡΛ, όμως εκείνος τη διαβεβαίωσε ότι μπορεί να τη χειρουργήσει με αποτέλεσμα μετά από δύο επώδυνα χειρουργεία στις γάμπες να νοσηλευτεί σε κλινική για σταφυλλόκκοκο και μια ολική επανορθωτική επέμβαση. Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση και κατήγγειλε τον γιατρό στον Ιατρικό Σύλλογο, από όπου η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια.