Μενού
  • Α-
  • Α+

Ορισμένα από τα πιο σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού του φαίνεται πως αποτύπωνε μέσα από τα νεανικά βιβλία του, ο συγγραφέας, Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο οποίος βρίσκεται πλέον προφυλακισμένος με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας. Ο ίδιος σε ένα από τα βιβλία του περιέγραφε μια απόπειρα βιασμού, ενώ χρησιμοποιούσε χυδαία φρασεολογία. Όπως αποκάλυψε το Star, το βιβλίο έχει αποσυρθεί από όλα τα ράφια μετά τις φρικτές αποκαλύψεις, όμως εντοπίστηκε σε ένα βιβλιοπωλείο στη Λαμία. Συγκεκριμένα, στο τρίτο κεφάλαιο ο συγγραφέας -απευθυνόμενος σε παιδιά κάτω των 18 ετών- περιγράφει μια σκηνή βιασμού μεταξύ εφήβων.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Παπαθεοδώρου: Ακόμη τρεις άνδρες έχει εντοπίσει η ΕΛΑΣ που κατέβαζαν βίντεο με παιδική πορνογραφία

Το περιεχόμενο σε συνδυασμό και με όσα έχουν αποκαλυφθεί γύρω από την υπόθεση, προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό: «Για να την εξευμενίσω έγινα πιεστικός. Αρχισα να βάζω το χέρι μου, μέσα από την μπλούζα της και μέσα στο παντελόνι της και μέσα στην κιλότα της και όχι πως δεν το είχα ξανακάνει βέβαια αλλά αυτή μου έλεγε να σταματήσω γιατί δεν ήθελε, υπέθεσα πως θα είχε ξενερώσει με την όλη φάση και τ΄ αστέρια που της τα πρόσβαλα, μάλλον κι εγώ δεν σταματούσα, παρά μόνο γινόμουν πιο πιεστικός και κόλαγα πάνω της. Με έσπρωξε, έπεσα από το κρεβάτι».

Είχε πάρει και βραβείο το βιβλίο

Σε άλλο σημείο του βιβλίου ο ανήλικος πρωταγωνιστής του γνωστού συγγραφέα, αναρωτιέται αν αυτό που έκανε ήταν τόσο φοβερό. «Αυτό έγινε μόνο. Τέτοια γίνονται μεταξύ ζευγαριών. Τόσο φοβερό ήταν πια; Μα τι της έκανα;». Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι μέσα στο βιβλίο χρησιμοποιεί χυδαίες λέξεις, ενώ αναφέρεται και σε πορνογραφικό υλικό. «Eνώ ήθελα να το κάνουμε, ήμουν με το... στο χέρι. Στην κυριολεξία, δηλαδή, αφού έβλεπα συνέχεια στο youporn». Όπως έχει ισχυριστεί ο κατηγορούμενος για όλα τα βιβλία του, συλλέγει υλικό από βίντεο και άρθρα. Το συγκεκριμένο βιβλίο εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2018 ενώ έχει πάρει και βραβείο. Προφανώς τότε τίποτα από όσα αναφέρονται στις σελίδες δεν ήταν ύποπτο.

Παραμένει αμίλητος στο κελί 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο κατηγορούμενος παραμένει αμίλητος μέσα στον θάλαμο στις φυλακές της Τρίπολης. Μετά τις αποκαλύψεις εμφανίζεται ιδιαίτερα ταραγμένος και τον έχει επισκεφθεί μόνο ο πατέρας του. Μοιράζεται τον θάλαμο με ακόμη 19 κρατούμενους, εκ των οποίων 17 κατηγορούνται για ασέλγεια και δύο για παιδική πορνογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star ο συγγραφέας έχει θέματα υγείας και οι υπεύθυνοι των φυλακών έχουν ενημερώσει τους συγκρατούμενούς του να τον προσέχουν μήπως κάνει κακό στον εαυτό του.