Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης που κατηγορείται για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ' εξακολούθηση σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο. Μετά από μήνες κατά τους οποίους κυκλοφορούσε ελεύθερος καθώς εκκρεμούσε η υπόθεση, ο φερόμενος ως δράστης των συγκεκριμένων πράξεων, πλέον κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και θα μεταχθεί στις φυλακές Γρεβενών.
Πλέον ο 28χρονος αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος και με την κατηγορία της κατοχής πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, που βρέθηκε σε λάπτοπ, που διατηρούσε στην οικία του. Το υλικό αυτό φέρεται να περιλαμβάνει πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγόρια κάτω των 10 ετών και είναι σοκαριστικού περιεχομένου. Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό και ο ίδιος αλλά ενδεχομένως και η μητέρα του θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών. Τη διαδικασία για την περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία του Αγρινίου.
Στο μεταξύ, όπως είναι γνωστό, η οικογένεια του μικρού αγοριού έχει εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια, μιας και θεωρεί πως ο 28χρονος είχε όλη την άνεση χρόνου μετά την υποβολή της μήνυσης σε βάρος του, να σβήσει και άλλα αρχεία που ενδεχομένως να είχε αποθηκευμένα σε ηλεκτρονικά μέσα, μιας και η έρευνα στο σπίτι του αλλά και στο νησί όπου διέμενε, καθυστέρησε πολύ.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.