Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Το Πρωϊνό» καθώς όπως μεταδόθηκε στον αέρα, ο ηθοποιός και νυν αστρολόγος Παύλος Χαϊκάλης, σκιαγράφησε τον αστρολογικό χάρτη του παιδοβιαστή και μαστροπού της 12χρονης Ηλία Μίχου. Ο Παύλος Χαϊκάλης είπε μεταξύ άλλων για τον προφυλακισμένο 53χρονο ότι «φταίει ο Κρόνος, είναι εποχή που θέλει σεξ», ξεπλένοντάς τον για τα ειδεχθή εγκλήματα που φέρεται να έχει κάνει...

Ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος βιοπορίζεται μέσω των καρτών ταρώ και των αστρολογικών χαρτών, για λόγους που μόνο εκείνος μπορεί να αποσαφηνίσει, αποφάσισε να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη, ενός κατάπτυστου ανθρώπου. Ο Χαϊκάλης λοιπόν σχολίασε πως «ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ, Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά».

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ο Λιάγκας ξέσπασε. «Ρε Παύλο, ρε Παύλο ειλικρινά σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας» είπε χαρακτηριστικά.