Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πλευρό της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια στέκεται ο πρώτος της ξάδερφος, υποστηρίζοντας πως η γυναίκα δεν γνώριζε για τους βιασμούς και τη μαστροπεία ενώ αποκάλυψε πως τα παιδιά της χρόνια ήταν ιδιαίτερα δύσκολα. Ο ξάδελφος αποκάλυψε ότι η μητέρα είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς ο πατέρας της ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και προσπαθούσε να εξασφαλίσει στην οικογένεια τα απαραίτητα. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Νέα δίωξη σε άνδρα που είχε λάβει φωτογραφίες

«Όταν λέμε πολύ δύσκολα δεν μπορείτε να φανταστείτε τα παιδικά της χρόνια δηλαδή. Φανταστείτε την ίδια κατάσταση που είναι η οικογένειά της, έχει περάσει και αυτή. Οχι όμως με ναρκωτικά και τέτοια. Ήταν ο πατέρας της εθισμένος στο αλκοόλ, τότε. Δούλευε βέβαια ο άνθρωπος, προσπαθούσε δεξιά και αριστερά για κάποια πράγματα, αλλά ταυτόχρονα ήταν εθισμένος στο αλκοόλ, πέρναγαν πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πολλά παιδιά σε ένα πάρα πολύ μικρό σπίτι, δηλαδή το ίδιο πράγμα ακριβώς. Πολλή φτώχεια, πάρα πολλή φτώχεια και απορώ γιατί όλα τα άλλα παιδιά βρήκαν τον δρόμο τους, εκείνη κατά κάποιο τρόπο κατάφερε να το σκάσει και να καταλήξει τελικά στο ίδιο πράγμα. Κλέφτηκε στα 16 της η ξαδέρφη μου με τον σύζυγό της τότε, γιατί ήταν μικρό παιδί, δεν είναι πολύ μεγάλος. Και κλέφτηκε με τον πατέρα των παιδιών» ανέφερε ο ξάδελφος της 37χρονης μητέρας στον ALPHA.

Η μητέρα της 12χρονης «κλέφτηκε με τον πατέρα των παιδιών της, πήγε δυο φορές ο θείος μου και τη γύρισε στο νησί και ξανά εκείνη πίσω. Μετά είχαν μείνει για λίγο στην (…), αλλά δεν ήταν καθόλου ήσυχος ο σύζυγος, έβαλαν λυτούς και δεμένους να μην τον βάλουν φυλακή. Τελικά τα μάζεψαν και πήγαν πάλι στην Αθήνα». Ο ξάδερφος αποκλείει επίσης το ενδεχόμενο η μητέρα να γνώριζε για τη μαστροπεία: «δεν νομίζω να το ήξερε, δε νομίζω να το έκανε, δεν υπάρχει περίπτωση. Για μας. Δηλαδή δεν το πιστεύω αυτό. Αν δείτε τα παιδιά, όλα τα αδέλφια της, παρ’ όλο που έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ δύσκολα, είναι όλα αξιόλογα παιδιά και έχουν όλοι τις δουλειές τους, τις οικογένειές τους». Οσο για τα μηνύματα της εξαδέλφης του στην 12χρονη κόρη της, στα οποία επιτακτικά της ζητούσε χρήματα, είπε: «Έχει γίνει εξέταση στην μάνα να δει αν τελικά παίρνει η μάνα τέτοιες ουσίες; Έχουν προχωρήσει σε τέτοια πράγματα;». Ο ξάδελφος της 37χρονης προφυλακισμένης μητέρας θεωρεί ότι η ξαδέλφη του μπήκε στη φυλακή χωρίς σημαντικά στοιχεία. «Εσείς πιστεύετε ότι τα στοιχεία που έχουν είναι τόσο βαριά για να προφυλακιστεί; Για ποιο λόγο;» αναρωτήθηκε.