Μενού
  • Α-
  • Α+

Μόλις λίγες ημέρες πριν, μιλώντας στην ΕΡΤ, η πρόεδρος της «Κιβωτού του Κόσμου» και πρεσβυτέρα, βρισκόταν στο πλευρό του πατέρα Αντωνίου, εκφράζοντας την αγανάκτηση και τη λύπη της για τις καταγγελίες γύρω από την ΜΚΟ για κακοποιήσεις παιδιών. «Το θέμα πήρε φοβερές διαστάσεις, χωρίς εμείς να γνωρίζουμε κάτι. Την καταγγελία τη μάθαμε ξαφνικά από τα κανάλια», έλεγε τότε η Σταματία Γεωργαντή. Μερικά 24ωρα αργότερα, όμως, η καταγγελία του θείου του 19χρονου που ήταν αυτός που έκανε την πρώτη καταγγελία για ασέλγεια, αναφέρει πως και η ίδια, η σύζυγος του πατέρα Αντώνιου, είχε δει με τα μάτια της την ασέλγεια κατά του ανιψιού του!

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Εστειλαν μήνυμα στους παιδαγωγούς να λένε καλά λόγια για τον πατέρα Αντώνιο

Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο στην υπόθεση με τις καταγγελίες για την Κιβωτό. Αυτή τη φορά, όμως, εάν ευσταθούν όσα δήλωσε στο Live News του MEGA, ο θείος του 19χρονου που φέρεται να δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, είναι το λιγότερο εξοργιστικά και για τη δράση της πρεσβυτέρας: «Δεν ήταν μόνο ο φίλος του ανιψιού μου που είχε δει τυχαία την σεξουαλική παρενόχληση. Ακόμα και η πρεσβυτέρα που δηλώνει άγνοια για τις καταγγελίες, είχε ανοίξει και η ίδια την πόρτα του δωματίου και είχε δει με τα μάτια της τον πατέρα Αντώνιο να είναι ξαπλωμένος δίπλα στο παιδί και να κάνει αυτά που έκανε. Τότε εκείνος πετάχτηκε όρθιος και έκανε σα να μην συνέβαινε τίποτα. Ομως, η πρεσβυτέρα δεν έκανε τίποτα για να το σταματήσει», είπε αρχικά ο θείος του 19χρονου για τον ρόλο της συζύγου του πατέρα Αντώνιου. 

«Μάλωσε το παιδί αντί τον πατέρα Αντώνιο» 

Ομως, η καταγγελία του γίνεται όλο και χειρότερη, αφού η συνέχεια δείχνει και το μέγεθος της συγκάλυψης, που καταγγέλλει η πλευρά του φερόμενου ως θύματος: «Το παιδί έλεγε ''αχ να το καταλάβει η πρεσβυτέρα και να σταματούσε όλο αυτό το κακό που μου συμβαίνει''. Ομως λίγο αργότερα διαπίστωσε ο ίδιος ότι τίποτα δεν άλλαξε. Και αυτό γιατί η πρεσβυτέρα έκανε τα στραβά μάτια και ενώ ήξερε δεν έλεγε τίποτα. Μάλιστα, αντί να τα βάλει με τον θύτη τα έβαλε με το θύμα. Ενα πρωί που ο ανιψιός μου ετοίμαζε το πρωινό του πατέρα Αντωνίου, εκείνη μάλωσε το παιδί επειδή όπως του είπε... δεν έπρεπε να ήταν στην κουζίνα εκείνη την ώρα. Αντί δηλαδή να στηρίξει το παιδί για όσα είχε δει να του συμβαίνουν, τα έβαλε και μαζί του».  

«Είχαν πάει για μπάνιο και έβαλε τα χέρια του μέσα και του έπιανε τα γεννητικά όργανα, μέσα στη θάλασσα. Κανά δύο φορές πήγε ο μικρός, πλησίασε στον υπολογιστή, αυτός αθώος, χωρίς να έχει κάτι στο μυαλό του, και όταν τον είδε έκανε σαν τρελός ''δεν θα ξανακουμπήσεις, δεν θα ξανακουμπήσεις'' σε αυτό το ύφος. Το παιδί από την μία τον αγαπάει, τον λατρεύει, τον σέβεται, δεν μπορώ να καταλάβω τα συναισθήματά του, και από την άλλη νιώθει απογοήτευση και ''πώς μου το έκανε αυτό, γιατί, γιατί''. Έτσι έλεγε όταν μας τα αποκάλυψε».