Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τελευταία επιθυμία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη γίνεται πράξη και θα βγουν σε δημοπρασία τα μετάλλια που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι τρεις Ολυμπιακές δάδες που κράτησε ως λαμπαδηδρόμος. Λιγους μήνες μετά τον θάνατο του ολυμπιονίκη που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία, η οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ανακοίνωσε πως θα δημοπρατηθούν τα μετάλλια.

Διαβάστε ακόμη: Αργυρούπολη: Ληστεία σε τράπεζα με χειροβομβίδα

Η οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ανακοίνωσε ότι τα μετάλλια και οι δάδες του θα δημοπρατηθούν ώστε να χρήματα να δοθούν σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να σωθούν παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Σημειώνεται ότι ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή στα 43 του νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου, το καρκίνωμα NUT.

Για Να Σωθεί Ένα Παιδί – Δημοπρασίες για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη από 5 έως 12 Δεκεμβρίου 2022 Ενίσχυση 7 μη...

Posted by Alexandros Nikolaidis on Sunday, December 4, 2022

Η τιμή εκκίνησης για κάθε Ολυμπιακό μετάλλιο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη είναι 50.000 ευρώ, για τη δάδα που κράτησε ως πρώτος λαμπαδηδρόμος το 2008 η τιμή εκκίνησης είναι 3.000 ευρώ και για τις άλλες δυο δάδες τα 2.000 ευρώ. Όσοι θέλουν να προσφέρουν χρήματα για τον ιερό σκοπό του δις αργυρού Ολυμπιονίκη, μπορούν από σήμερα έως την άλλη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου να το κάνουν με ένα κλικ στο www.alexandrosnikolaidis.com/gianasotheienapaidi. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν απευθείας και ισόποσα σε 7 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στις αντίστοιχες οικογένειες.