Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αποκαλύψεις για τις οικονομικές δραστηριότητες του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας και φαίνεται να μην έχουν τελειωμό. Ετσι, τα νέα στοιχεία που έχουν  προκύψει τις τελευταίες ώρες έχει να κάνει με την ύπαρξη τραπεζικής θυρίδας και στη Χίο!

Στον τόπο καταγωγής του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, εκεί που μένουν τα αδέρφια και η μητέρα του εμπνευστή και ιδρυτή της ΜΚΟ, εκεί όπου υπάρχει και δομή, κάποιος άνοιξε θυρίδα σε υποκατάστημα τράπεζας και οι οικονομικές Αρχές την έχουν εντοπίσει.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live, η θυρίδα αυτή έχει σφραγιστεί με εντολή εισαγγελέα και πλέον κανείς από την Κιβωτό δεν μπορεί να την πλησιάσει και να κάνει την οποιαδήποτε τροποποίηση στο περιεχόμενό της. 

Αυτό συνέβη ταυτόχρονα με την εντολή για δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας για τον πατέρα Αντώνιο στο πλαίσιο της γενικευμένης έρευνας για τα οικονομικά δεδομένα στη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου που δόθηκε από Αρχή για τη Νομιμοποίηση Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος).

Η θυρίδα αναμένεται να ανοίξει την Τετάρτη παρουσία στελεχών της Οικονομικής Αστυνομίας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Χίο, προκειμένου να την ανοίξουν και να δουν τι έχει μέσα, ελπίζοντας να βρουν ένα μικρό... θησαυρό εκατομμυρίων ευρώ! Συγκεκριμένα, από την πρώτη μέρα του οικονομικού ελέγχου ψάχνουν για ένα πολύ μεγάλο ποσό που φέρονται να έχουν τα στελέχη της Κιβωτού, το οποίο εκτιμάται σε εκατομμύρια ευρώ, ποσό που συνδέεται με τα οικονομικά της Κιβωτού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA