Μενού
manoy
Αφροδίτη Μάνου | NDP
  • Α-
  • Α+

Νέο επεισόδιο με φόντο τη δικαστική οδό, «γράφτηκε» στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και της Αφροδίτης Μάνου, με την δεύτερη να δημοσιεύει τη μήνυση στο Twitter και να γράφει χαρακτηριστικά πως «εγώ δεν υπογράφω δήλωση μετανοίας για τις πολιτικές και κοινωνικές μου απόψεις».  Η Αφροδίτη Μάνου έγραψε αναλυτικά: «Έλενα Ακρίτα! Εγώ δεν υπογράφω δήλωση μετανοίας για τις πολιτικές και κοινωνικές μου απόψεις. Αναλαμβάνω την ευθύνη των λόγων και των πράξεών μου από 16 χρονών. Καλή αντάμωση στα γουναράδικα της Ευελπίδων, λοιπόν». 

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή μία ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα, όπου ανέφερε πως έχει υπάρξει εθελόντρια στην «Κιβωτό του Κόσμου» και έχει θαυμάσει τον πατέρα Αντώνιο για το έργο του. Μάλιστα, η ίδια τονίζει πως τον υπερασπίστηκε «με την καρδιά της» όταν κατηγορήθηκε για ρατσισμό. «Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν. Έκανα λάθος; Έπεσα έξω; Δεν ξέρω… περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας, να ολοκληρωθεί η έρευνα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελενα Ακρίτα.

akrita

Η Αφροδίτη Μάνου τότε έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στα social media, σχολιάζοντας τα λεγόμενα της Ελενας Ακρίτα. Να υποθέσουμε τώρα Έλενα (Ακρίτα) ότι ήσουνα συνένοχη του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου ιερωμένου; Ότι τον κάλυπτες και ότι όλος ο πολιτικός χώρος που υποστηρίζεις είσαστε παιδόφιλοι και πορνοβοσκοί; [...] Τι γρήγορα που ξεθωριάζει η "αλήθεια" τη σήμερον ημέρα...". Η κόντρα των δύο γυναικών συνεχίστηκε, καθώς η Ελενα Ακρίτα με νέα ανάρτησή της στο facebook, απάντησε στα όσα έγραψε για εκείνη η Αφροδίτη Μάνου. "Έγραψα ότι υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου. Έγραψε αυτό. Μη γίνεις ποτέ Αφροδίτη Μάνου. Μην κάνεις ποτέ το παιδί σου σαν την Αφροδίτη Μανου", αναφέρει η δημοσιογράφος και συγγραφέας.

akrita