Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου στην Αθήνα στο οποίο ενεπλάκη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Η πρώην παίκτρια του GNTM, η οποία παραβίασε παλλόμενο φανάρι στην Κυψέλη, σε δρόμο που δεν είχε προτεραιότητα, παρέσυρε και σκότωσε έναν 60χρονο, ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, ο οποίος πήγαινε παραγγελία σε πελάτη.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Katerina βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και αποκαλύφθηκε ότι μεταξύ άλλων, το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη η νεαρή οδηγός ήταν θετικό!

Το ακριβές ποσοστό του αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό της δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο, υπάρχουν και διαβαθμίσεις στις ποινές ανάλογα με τα mg ανά λίτρο. Επίσης υπάρχουν δύο τρόποι για την συγκέντρωση οινοπνεύματος. Δια του στόματος με το αλκοολόμετρο και δια του οργανισμού με αιμοληψία.

Το συμβάν είχε λάβει χώρα στις 12 Οκτωβρίου, περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στον Αγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας, όπου η νικήτρια του GNTM 4 παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι και σκότωσε τον 60χρονο οδηγό.

Οι οικείοι του 60χρονου, ο οποίος ήταν και ιδιοκτήτης του ταχυφαγείου, εκτός από ντελιβεράς, έβαλαν πωλητήριο στην επιχείρησή του.