Μενού
kakokairia-keravnos
Κακοκαιρία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Νέο κύμα κακοκαιρίας με έντονες καταιγίδες αναμένεται να πλήξει τη χώρα μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ την Κυριακή θα εκδηλωθούν τα πιο έντονα φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλου, ο καιρός θα επιδεινωθεί μέσα από το Σάββατο, με την Κυριακή να είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη και επικίνδυνη ημέρα.

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος, το νέο κύμα κακοκαιρίας θα χτυπήσει τα δυτικά τμήματα της χώρας, πρώτα από το βράδυ του Σαββάτου, με την Ήπειρο να δέχεται μεγάλο όγκο νερού. Μάλιστα, όπως είπε, την Κυριακή θα βρέξει πάρα πολύ στην Ήπειρο. Τόνισε δε, πως έχει καιρό να δεί τόσο όγκο νερού στην περιοχή.

Ο κ. Γιαννόπουλος χαρακτήρισε την Κυριακή «επικίνδυνη ημέρα» που χρειάζεται προσοχή, καθώς εκτός από την Ήπειρο βροχοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν σε όλη την Ελλάδα, με την κακοκαιρία να κάνει το πέρασμά της και από την Αθήνα κατά τις μεσημβρινές ώρες. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης και στις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπως επίσης στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Μάλιστα, από την Τετάρτη πλησιάζει τη χώρα νέο σύστημα κακοκαιρίας.