Μενού
ekam-dytiki-attiki
Επιχείρηση της αστυνομίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης (8/12)η Αστυνομία, με φόντο τα χθεσινοβραδινά επεισόδια με Ρομά, με αφορμή τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικό. Συγκεκριμένα, ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ διενήργησαν έρευνες παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε 25 κατοικίες, όπου συνελήφθησαν 7 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και προσήχθησαν ακόμα 4.

Μάλιστα η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και με στιγμιότυπα από την επιχείρηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η επιχείρηση διεξήχθη στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στις περιοχές των Νεόκτιστων Ασπροπύργου, του Ζεφυρίου, των Άνω Λιοσίων και Αχαρνών.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, Ε.Κ.Α.Μ. και συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.