Μενού
pyrosbestiki
Πυροσβεστική | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Σαλαμίνος στα Ταμπούρια του Πειραιά. Οι πυκνοί καπνοί που έβγαιναν από το φλεγόμενο διαμέρισμα ανάγκασαν πολλούς ενοίκους να ανέβουν στην ταράτσα του κτιρίου προκειμένου να είναι ασφαλείς. Στο σημείο έφτασαν τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με 12 άνδρες οι οποίοι σύντομα κατάφεραν και έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά και στη συνέχεια βοήθησαν τους ενοίκους που είχαν πάει στην ταράτσα να κατέβουν από τις σκάλες στο δρόμο. Αν και η πυροσβεστική έστειλε στο σημείο ένα βραχιονοφόρο όχημα τελικά δε χρειάστηκε να επέμβει.

Όπως έγινε γνωστό τέσσερις (δύο άνδρες και δυο γυναίκες) ένοικοι της πολυκατοικίας αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα από τους καπνούς και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ εκεί μεταφέρθηκε και μια γυναίκα η οποία υπέστη ελαφριά εγκαύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας και των πέντε ανθρώπων δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική συνολικά απεγκλωβίστηκαν 15 άτομα. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς οι άνδρες της πυροσβεστικής προχώρησαν σε έλεγχο του κτιρίου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο άτομο εγκλωβισμένο, χωρίς ευτυχώς να βρεθεί κάποιος.