Σε κατ' οίκον περιορισμό θα παραμείνει ο 34χρονος αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά που χαροπαλεύει στο Ιπποκράτειο. Υστερα από την απολογία του, ο 34χρονος αστυνομικός ανέμενε την απόφαση των Αρχών. Τελικά, ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν για το αν θα πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος κι ως εκ τούτου θα περιμένει να αποφανθεί το συμβούλιο πλημμελειοδικών για την προφυλάκισή του ή μη.
Εξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης παραμένουν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες Ρομά και αλληλέγγυοι που απαιτούσαν την προφυλάκιση του αστυνομικού. Ανάρτησαν πανό, φώναξαν συνθήματα, έκαψαν συμβολικά 20ευρα και το κλίμα παραμένει τεταμένο.
Ο αστυνομικός που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, έφτασε στο δικαστικό μέγαρο από την πίσω πόρτα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Συνοδευόταν από τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επιτέθηκε στους Ρομά κι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο εντολέας του δεν θα προφυλακιστεί γιατί όπως υποστήριξε δεν έκανε τίποτα παράνομο.
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.