Μενού
nikolouli
Αγγελική Νικολούλη | Φως στο Τούνελ
  • Α-
  • Α+

Η έρευνα για την υπόθεση του μικρού Άλεξ Μεσχισβίλι στη Βέροια έχει ανοίξει ξανά, οδηγώντας τις Αρχές και πάλι στην παλιά πόλη της Βέροιας για νέες έρευνες σε σημεία που υποδεικνύουν σημαντικές μαρτυρίες. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», μαρτυρίες που «φωτίζουν» την υπόθεση έφτασαν στο στούντιο, με μία συγκεκριμένη να σοκάρει την Αγγελική Νικολούλη η οποία προφανώς και δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συνεργάτης της και δημοσιογράφος Δημήτρης Φρέσκος την φώναξε κοντά της για να της δείξει ένα μήνυμα που έφτασε στην εκπομπή, τονίζοντας πως οι ίδιοι δεν το έχουν αναφέρει (άρα αυτός/η που το έστειλε γνωρίζει περισσότερα απ' όσα έχουν δημοσιοποιηθεί) και πως προέρχεται από ψεύτικο προφίλ σε κάποιο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ωχ Παναγιά μου, αμάν» ακούγεται να λέει η Αγγελική Νικολούλη διαβάζοντας κάτι. «Χριστέ μου», λέει παρακάτω, συμπληρώνοντας: «Αυτό είναι σοκαριστικό, χρειάζεται παρέμβαση εισαγγελέα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά», λέει η Αγγελική Νικολούλη, ενώ την ίδια έκπληξη έδειξε και ο δικηγόρος της οικογένειας.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως το μήνυμα αυτό υποδυκνύει συγκεκριμένο τόπο που υποτίθεται ότι είναι θαμμένος ο μικρός και πως τον ίδιο χώρο είχε υποδείξει και ένας άλλος μάρτυρας.