Μενού
razzastar
O Οδυσσέας Τσιαμπόκαλο και η συντροφό του | Φως στο Τούνελ
  • Α-
  • Α+

Για πρώτη φορά, η σύντροφος του αδικοχαμένου μουσικού Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για τη μεταξύ τους σχέση, τα όσα σοβαρά γνωρίζει και δεν την έχουν καλέσει να καταθέσει, αλλά και για το μήνυμα πριν το μοιραίο συμβάν. «Υπάρχει πολύ μεγάλη απογοήτευση. Πράγματα τα οποία έπρεπε να γίνουν τότε, δεν έγιναν. Από την αστυνομία δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο και έχω πράγματα τα οποία θέλω πολύ να μοιραστώ και να πω, που μπορεί να βοηθήσουν», είπε χαρακτηριστικά η Δάφνη Ρεμούνδου, σύντροφος του Οδυσσέα.

«Γνωρίζω ανθρώπους που ενδεχομένως να ήθελαν να κάνουν κακό στον Ανδρέα, που μπορεί να είχαν πρόθεση, να είχε στραβώσει το κλίμα. Από την στιγμή που ο πραγματογνώμονας είδε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία στην άσφαλτο από όχημα που να έχει σταματήσει απότομα ή να έχει μεγάλη ταχύτητα, εγώ τείνω να πιστεύω ότι το αμάξι που τον χτύπησε, ήταν σταθμευμένο. Η εκδοχή είναι να είχε κάποια συνάντηση εκεί πέρα που στράβωσε», πρόσθεσε. Η ίδια αναφέρθηκε και στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τον σύντροφό της, λίγα μόλις λεπτά πριν βρεθεί νεκρός.

«Το τελευταίο μου μήνυμα είναι ακριβώς την ώρα που υποτίθεται πως έγινε το ατύχημα. Ήταν 00:58. Ήταν πολύ σοκαριστικό αυτό. Εγώ ήμουν στην Κέρκυρα. Είχα μιλήσει και με την αδελφή του, γιατί ήταν αναστατωμένος. Είχαμε τους διαπληκτισμούς μας και μετά αισθανόταν πάρα πολύ άσχημα και μου ζητούσε συγγνώμη», κατέληξε.