Στην αυτόφωρη σύλληψη 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος ανήμερα των Χριστουγέννων ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος, προχώρησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, ο 34χρονος, ως οδηγός ιδιωτικής χρήσης επιβατικού οχήματος, κινούμενος επί της εξόδου της Περιφερειακής Οδού, με κατεύθυνση από οδό Διαγόρα προς Περιφερειακή Οδό (αντίθετα στο μονόδρομο), συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος και στη συνέχεια ο πρώτος εγκατέλειψε πεζός τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις απαραίτητες από το νόμο ενέργειες.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δύο οχημάτων, ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός αμφότερων των οδηγών καθώς και συνεπιβάτιδας του ενός οχήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης. Ο 34χρονος, αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπου διενεργήθηκε έλεγχος για τον προσδιορισμό ποσότητας αλκοόλης με θετικό αποτέλεσμα. Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Δημοσκόπηση Star: Ενισχυμένοι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ - Πόσο ανησυχούν οι πολίτες για τις επιπτώσεις του πολέμου
- Σισμίκ 1987: Η μοναδική φορά που η Ελλάδα έδειξε τα δόντια της στην Άγκυρα
- Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας - Η ανακοίνωση του Υπουργείου
- Όταν η Μαρινέλλα συνάντησε στη σκηνή την «σωσία» της Τάκη Ζαχαράτο - «Δεν με κάνεις καλά, αγάπη μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.